Kedves Zengő Zug vendégek!

Köszönjük, hogy a Zengő Zug erdei faházat választottátok és reméljük nagyon kellemesen fogjátok magatokat érezni nálunk.

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével és annak véglegesítésével a házirend tudomásul vétele és elfogadása automatikusan megtörténik!

A faházban csak az oda bejelentett Vendégek tartózkodhatnak. Kérjük Vendégeinket, hogy ne fogadjanak látogatókat!
Vendégeink a házat tisztán kapják meg, fertőtlenítés és takarítás után. Kérjük, hogy távozáskor a faházat olyan állapotban adjátok vissza, ahogyan átvették.
Kérjük vigyázzatok a berendezési tárgyakra és bútorokra. Minden nemű rongálás anyagi felelősséget von maga után!

A faházban TILOS és tűzveszélyes a dohányzás, csak az arra kijelölt helyen lehetséges a teraszon.
Kérjük, fokozottan tartsátok be a tűzvédelmi előírásokat! Égő gyertyát ne használjatok, dugaljba helyezett töltőkábeleket, konyhában készülő ételeket ne hagyjatok őrizetlenül. A kerti sütögetőt használat után csak teljes tűzoltás után hagyjátok ott.

Amennyiben a faházat elhagyjátok, kérjük a kulcsokat a kulcsszéfbe visszahelyezni legyetek kedvesek.
A Zengő Zug elhagyásakor kérjük az ablakokat, ajtókat csukjátok be!
Az udvar, a faház, a berendezések és a háztartási gépek nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak.
A vendégházban, az udvaron és a kocsiban hagyott értéktárgyakért, a bekövetkezett károkért, és esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk!
A ház védelme érdekében a teraszt kamera rögzíti.

Kellemes időtöltést kívánunk!

A szauna és a pezsgőfürdőzés szabályai, használati rendje: (kérjük az alább felsoroltak betartását, köszönjük!)

A szauna használata

A különböző kozmetikumok eltávolításának érdekében kérjük zuhanyozz a szaunázás előtt.
Kérünk, használj törölközőt vagy szaunalepedőt a szaunában. Kérjük, mezítláb lépj be.
Kérjük, szaunában ételt-italt, szeszesitalt ne fogyassz, a szaunát alkohol fogyasztása után ne használd!
Gyorsan felmelegszik, így kérjük gondold át a naphosszat tartó működtetését. Amennyiben nem fogod használni kérjük a védőponyvát hagyd rajta a szaunán, ill. esős időben használaton kívül is tartsd rajta.
Szauna előtt érdemes lezuhanyozni, majd szárazra törölni testünket. Éhgyomorra, valamint jóllakottan nem ajánlott szaunázni. Szaunázás után érdemes sok folyadékot bevinni víz és lédús gyümölcsök formájában. Addig érdemes benn maradni, ameddig jól esik, főleg ha nem vagyunk gyakorlott szaunázók. 20 percen túl már marginális a hatás, tehát ezt sem érdemes túlfeszíteni.
Lázas betegeknek a szaunázás nem ajánlott. Gyulladásos és fertőző megbetegedések esetén a szaunák használata TILOS! Szaunázás után 20-30 percet érdemes pihenni és hidratálni.
A szauna 14 éves kor alatt nem használható, ill. kismamáknak ellenjavalt.

Hidromasszázs kád használata

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a kád feltöltési ideje kb. 25-30 perc!
A kívánt hőfokú kevert vízzel feltöltjük a kádat. A kádat annyi vízzel kell feltölteni, hogy az a legfelső jet (fúvóka) felső peremét 2 cm-rel meghaladja a vízszint! A kapcsoló gomb segítségével bekapcsoljuk a szivattyút, a vízáram megindul a fúvókán keresztül. Csakis a ledes kihelyezett gyertyákat szabad használni a kád és a faház területén. Szívbetegek, magas vérnyomásúak, rossz egészségi állapotú személyek a használat előtt feltétlenül kérjék ki orvosuk véleményét. 14 évét be nem töltött fiatalkorú gyermek a hidromasszázs rendszerrel szerelt termékeket kizárólag szülői felügyelet mellett használhatja és üzemeltetheti.
Alkohol, drog és/vagy gyógyszer befolyásoltsága alatt a meleg víz eszméletvesztést okozhat! Terhesség alatt ne tartózkodj hosszabb ideig a kádban, mert a meleg víz károsíthatja a magzat egészségét! Egyszerre maximum 15 percet tartózkodj a kádban! Soha ne helyezz el semmilyen üzembe helyezett elektromos berendezést a kád 2 méteres környezetében. A kádból való kiszállás előtt kérjük kapcsoljátok ki a hidromasszázst és engedjétek le a vizet! Köszönjük az együttműködést!

A kültéri jakuzzi használata:

A jakuzzink használata előtt minden esetben kötelező a zuhanyzás, elkerülve, hogy naptej és egyéb kozmetikumok kerüljenek bele, melyek károsítják a szűrőt és a víz tisztaságát erősen befolyásolják.

A jakuzziba ételt, italt vinni tilos!  Kérjük csak az előtte elhelyezett asztalkán fogyasszák el vendégeink a frissítőket.

Kérjük papucsot használjanak és a pavilonba lépés előtt vegyék le azt, a jakuzzi és környéke tisztán tartása végett.

Fürdőruhát kérem minden esetben viseljenek.

Dohányzás csak a pavilonon kívül lehetséges, mécsesek gyújtása szigorúan tilos a jakuzzin és környékén.

Kérjük a termotetőt minden használat után tegyék vissza a jakuzzira, a mellékelt emailben megküldött használati útmutatót pedig olvassák el első használat előtt.

Bármilyen jakuzzival kapcsolatos károkozás, úgymint étel és ital szennyeződés a vízben, sok homok és sár, nem oda illő tárgyak használata a vízben, melyet esetlegesen beszív a szűrő stb. anyagi felelősséget von maga után, mely kiszámlázásra kerül ha a rongálás ténye bebizonyosodik kijelentkezéskor. A víz cseréje miatti eljárás 60 000 Ft, melyet sajnos vendégünkre kell terheljünk az esetleges nem megfelelő használat miatt.

Kérjük betegen ne használják a jakuzzit, ill. erősebb eső/vihar esetén se menjenek a vízbe.