A weboldalunkon lehet foglalni, a foglalás fülre kattintva, minden szükséges adat megadásával. Ezután küldünk (nem automata) visszaigazolást a fizetéssel kapcsolatos információkkal.

1 éjszakát csak emailben lehet foglalni a honlapon nem. Érdeklődés: hello@zengozug.hu (Egyedi árakon, általunk kijelölt időpontokban megmaradt üres szabad napokra.)

Tovább a foglalásra ->

A foglalás érvényesítése a foglalástól számított 1 hónapon belüli időpontra mindig a teljes összeg előre utalásával történik.
A foglalástól számított 1 hónapon túli időpontokra az összeg 50%-át kérjük előre utalni általunk küldött díjbekérő alapján.
Az összeg második felének megfizetése érkezés előtt 1 hónappal szükséges szintén díjbekérő szerint.
Lemondási feltételeinket az információk fül és azon belül a lemondási feltételek címszó alatt találják meg.

Fizetésre a faháznál nincs lehetőség, foglalásodat előre szükséges rendezni átutalással, (online) vagy szép kártyával (online).

A foglalás napjától számított 1 héten belüli lemondás esetén a szállás díj 100% vissza fizetésre kerül! A foglalás napjától egy héten túli lemondás esetén díjmentesen átfoglalható az időpont egy másik szabad időpontra egészen az érkezés napját megelőző egy hétig.

Az érkezést megelőző egy héten belüli lemondás esetén elvész a foglalás.

Pénz visszafizetésére a foglalt időpont előtt 1 hónappal van csak lehetőség, tehát 1 hónapon belül már csak az időpont módosítható 2023.12.31.-ig a szabad helyek függvényében. Ajándékutalványt nem tudunk pénzre visszaváltani.

A 235/2019. (X. 15.) Korm. rendeletben foglaltak szerinti kötelező adatszolgáltatásra miatt van szükségünk az adatokra.

Érkezni az adott napon délután 14:00 órától lehetséges, elhagyni a faházat pedig az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig szükséges. Mivel érintkezésmentes a be-és kijelentkezés így az érkezés napján du. 14 órától akkor érkeztek amikor Nektek megfelelő. A kulcs a ház bal oldalán elhelyezett számzáras kulcsszéfben lesz. A számkombinációt a nyitáshoz érkezés előtt 1 órával küldjük el e- mailben. Kérünk Titeket kijelentkezéskor a kulcsot ugyan ide a zárható kulcsszéfbe helyezzétek bele. Köszönjük!

Lehetőség van Pécs egyik legjobb reggeliző helyén reggelizni. Vár Titeket a Reggeli a Király utcában, minőségi ételekkel és italokkal és pécsi városnézéssel.

Információk és étlap:
A reggeli ára 2 főre 10.000 Ft, mely tartalmaz egy 3 tojásos gazdag villás reggelit, egy frissen facsart gyümölcslevet és egy kávét vagy teát. Ha túllépnétek a keretet, akkor sincs gond, a helyszínen tudjátok rendezni. 

Ha szeretnétek élni a lehetőséggel, akkor foglalásnál írjátok be a megjegyzés rovatba, hogy kértek reggelit és érkezéskor az asztalon lesz az egyszer felhasználható kupon. Természetesen ha többször szeretnétek ott reggelizni az is megoldható, ez esetben írjátok meg nekünk, hogy hány alkalommal szeretnétek élni a lehetőséggel.

Természetesen gyermekeket szívesen látunk szüleik teljes felügyelete mellett.

A Zengő Zug /bár nagyon szeretjük mi is az állatokat/ a faház higiéniája miatt nem állatbarát, kisállat így sajnos nem hozható.

Természetesen igen, mivel faházunk 4 évszakos.

A kertben elhelyezett privát Wellis jakuzzink természetesen télen is használható, 40 fokig fűthető.

A faházban szigorúan TILOS a dohányzás, egyedül a teraszon az erre kijelölt helyen van lehetőség.

Magánszálláshely NTAK szám: MA22040253

Kapcsolatfelvétel

Örömmel várjuk kedves vendégeink megkeresését!

Elérhetőség

Térkép

Pontosabb megközelíthetőségért és információkért kattintson ide.

Kérdése van? Írjon nekünk: