A foglalással automatikusan elfogadod a házirendünket.

Az érkezés előtt email-ben egy adatbekérőt küldünk ki, melyet kérünk kitöltve visszaküldeni. Erre az NTAK felé történő adatszogláltatási kötelezettség miatt van szükség.

Mindig a teljes ház foglalható a foglalás menü pontra kattintva a naptáras rendszerünket használva. Minimum foglalás 2 éjszaka.
1 éjszaka foglalására csak az általunk megadott esetleges szabad időpontokban van lehetőség egyedi ár alapján. A faház hosszabb távú bérlésére is nyitottak vagyunk ez esetben az Elérhetőség menüpontban megadott email címen vagy telefonszámon kereshetnek minket.

Érkezés: 14 órától
Távozás: 10 óráig

Személyesen sajnos nincs lehetőségünk köszönteni, de a kapu már nyitva lesz mikor érkezel. Neked csak el kell húzni azt és beállnod az autóddal, ha azzal érkezel. A teraszra felsétálva, bal kézre lesz egy fekete kulcsszéf, amiben megtalálod a faház kulcsát. A széf nyitásához szükséges kódot az érkezésed napján fogod megkapni tőlünk írásban e-mail formájában vagy sms-ben. Kérlek, távozáskor a kulcsot majd ugyanide rakd vissza. Előre is köszönjük az együttműködést! Az érintkezés mentes érkezés/távozás ellenére, ha bármilyen kérdésed adódna, nyugodtan kereshetsz minket a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Az egyszeri takarítás díját az áraink tartalmazzák. 7 éj foglalás felett vagy ha többszöri takarításra lenne szüksége a vendégünknek a takarítás ára: 14.500 Ft, mely kötelezően fizetendő.

Fizetési lehetőségek: banki átutalással a megadott bankszámlaszámra.

Mind a három SZÉP kártyát elfogadjuk, azonban ennél a fizetőeszköznél 1.500 Ft/éj többlet költséget számolunk fel.

Mivel más internetes felületeken is lehetőség van a foglalásra, így minden esetben 24 órán belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt.

Csak a visszaigazoló e-mail beérkezése után érvényes a foglalás.

A foglalás visszaigazolásától számított 48 óra áll a vendégeink rendelkezésére, hogy érvényesítsék a foglalásukat a teljes összeg bankszámlánkra történő elutalásával.

Foglaljon időpontot hozzánk

Kapcsolatfelvétel

Örömmel várjuk kedves vendégeink megkeresését!

Elérhetőség

Térkép

Pontosabb megközelíthetőségért és információkért kattintson ide.

Kérdése van? Írjon nekünk: